Bewertungen von Power of Pizza Den Haag

Neue Beurteilungen

5.0
Patricia
17 November 2023

Wederom een heerlijke maaltijd gegeten . Pizza kip tandoori Een goed gevulde pizza met verse producten. Niet vet goede bodem. Een kapsalon met kipdonor. Een hele hap maar zeer smakelijk. Daarbij nog 2 Turkse pizza's zonder iets erop voor vanavond . Niets is te gek alles kan je vragen . Bezorging snel en vriendelijke bezorger ! Echt een blijvertje hoor

Patricia
1 November 2023

Weer heerlijk gegeten ! Kapsalon doner Tower burger double 2 x Turkse pizza met donner Niets is te gek als je eht vraagt Kapsalon moest zonder tomaat Pizza zonder rauwkost. Alles wordt netjes gedaan. Kwaliteit altijd goed . Wordt netjes op tijd en warm bezorgd . Blijven regelmatig terug komen met veel plezier!!!

M
23 Oktober 2023
Lisa
23 Oktober 2023

Snelle service. Heerlijke pizza. Erg vriendelijk personeel!



.
12 Oktober 2023
Sam
22 September 2023

De hotwings zijn serieus geweldig!

Adil
11 September 2023

Lekker heerlijke pizza đŸ‘ŒđŸŒ

GRL
29 August 2023

Lekkerste kapsalon shoarma voor een goede prijs!

Buurvrouw
13 August 2023
Mandy
31 Juli 2023

Lang geleden dat ik zulke stevige spareribs heb gehad chef top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
13 Juli 2023

Kapsalons en pasta’s zijn heerlijk! Eten is altijd vers! Personeel is heel vriendelijk :)

Patricia
28 Juni 2023

Ik ga ook vaak halen maar vandaag even laten bezorgen de grillschotel spareribs en de power double burger . Goede bezorging alles goed verzorgd en heet . De spareribs waren goed maar niet ons ding . De power burger was en is echt overheerlijk . Bij ons favoriet !

Anoniem
15 Juni 2023
Samuel
23 Mai 2023

Een goede en snelle service

Mandy
20 Mai 2023

Het was heerlijke Pizza, zeevruchten waren heerlijk. De zeevruchten waren perfect gegaard zeker aanrader. Ik bestel zeker weer.

Gokhan
12 Mai 2023

Het eten was heerlijk

Z
12 April 2023

Lekkere pizza! Snelle bezorging aan huis.

Yara
4 April 2023

Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Aanrader!

Patrik MĂ©szĂĄros
28 MĂ€rz 2023
Ahmed
27 MĂ€rz 2023

Lekkerste pizza's die ik ooit gegeten heb ! Bestel hier al jaren goed betaalbaar ook vriendelijke bezorgers .

Patricia
18 MĂ€rz 2023

Gisteravond om 2130 nig wat besteld . Turkse pizza met doner heerlijk zoals altijd ! Broodje kebab Deze viel tegen omdat het niet op een broodje zat maar op een kale smaakloos wrap . Nu snap ik dat laat op de avond de broodjes op kunnen zijn . Maar een telefoontje had fijn geweest zodat ik mijn keuze had aan kunnen passen 😉 Maar terug komen doen we zeker want verder altijd tevreden !

Ika
27 Januar 2023

Alles Top

Ikram
30 Dezember 2022

Eten is altijd top! Goede porties, ik zit altijd lekker vol. En mocht je gezond willen doen, dan is de Ceasar salade echt een aanrader. Service is ook top, hardwerkende eerlijke mensen.

Patricia
23 Dezember 2022

Wederom heerlijk gegeten !! Kipshoarma schotel was echt veel en smaakte super . Broodje kebab gaat zeker in de herhaling 😉

Oliver
10 Dezember 2022

Heerlijk weer!!!!

Patricia
24 November 2022

Heerlijk gebakken pizza's met verse ingrediënten. Ook de Turkse pizza met donner rijkelijk gevuld . Komen zeker terug !!

Jo
27 September 2022

Hele lekkere pizza, goed belegd en veel smaak.

Dee
26 September 2022
Anoniem
11 September 2022

Altijd perfect, goede porties, snel en zorgvuldig bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jojanneke /Jojo ‘de Buuf’
2 August 2022

HEERLIJK! Als altijd, fantastische service en buitengewone kwaliteit met veel toppings die allemaal vers zijn. Alleen dĂ©ze ‘Power’ pizza’s komen nog mijn huis binnen! Bezorging of afhalen: Super aardig behulpzaam en een topkok met veel ervaring plus veel bezorgers & medewerkers die klaarstaan. Ambitieuze eigenaar die veel ideeĂ«n heeft over uitbreiding wb meer verse maaltijden. NEE ik krijg niet betaald voor deze review maar vind gewoon dat ook goede kwaliteit & service beloond dienen te worden! Een luxe dat ik slechts paar huizen verder woon: hier een happy ‘Buuf’! (Die op haar gewicht moet letten haha!) Hartelijke grt Jojanneke NB voor de kleinere trek of portemonnee: afhalen 26cm pizza slechts €4,99.

Uw naam
9 Juli 2022

De Pizza is niet bezorgd en telefoon werd niet opgenomen. Wat denk je dat ik er van vind?

Larissa
28 Juni 2022
Leroy
24 Juni 2022

Zeer tevreden

Anoniem
24 Juni 2022

Eten was goed warm. De kapsalon was erg lekker. De pizza's waren ok.

Larissa
19 Juni 2022
Larissa
19 Juni 2022
Abdel
19 Juni 2022

top

Herman
18 Juni 2022

Heerlijke pasta besteld. Was erg lekker. Miste alleen wat extra groen als spinazie erin wat de pasta compleet zou maken.

Baligh Moustafa
28 Mai 2022

Heerlijk eten en een erg snelle bezorging, zeker voor herhaling vatbaar!

Ika
13 Mai 2022

Lekker en snel. Precies de juiste hoeveel saus over de kapsalon en pizza is lekker cheesy..

Ahmed
8 Mai 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Tevreden klant
5 Mai 2022

Mijn maaltijd is bizar snel bezorgd en was warm, rijk belegd en Smaakte goed. Ik vond zelfs dat de topping van m’n pizza wel wat minder mocht.

Huseyin
19 April 2022

Super lekker, volle ingedienten (wel per topping), maar ook op tijd gebracht, vaste pizzaria vanaf nu.

Amy
13 April 2022

Sambal was niet apart had ik wel gevraagd. Dus mijn kinderen hebben niet kunenn eten. Daarnaast was het eten koud
. Eten duurde ook langer dan verwacht 1.5 uur gewacht

Daan
18 Februar 2022

Heerlijk pizza gegeten!!

Iki
29 Januar 2022

Heerlijk, vooral verrast door pizza chef! Bezorging top! Je krijgt er sambal knoflook bij, alleen is niet eens nodig want de pizza is zooo lekker.

I
26 Januar 2022
Jamal
20 Januar 2022

Snelle bezorging en pizza was lekker!!!

Sal
7 Januar 2022

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s

Cris
7 Januar 2022

Snelle service en pizza was overheerlijk